GUIDE - Sådan vælger I den helt rigtige vielsesring

Når I skal vælge vielsesringe, bliver de et symbol på jeres tosomhed og helt unikke bånd. Hos Bendix Copenhagen har guldsmed Christina Bendix skabt et udvalg af tidsløse vielsesringe med et rent æstetisk udtryk. Designets grafiske og enkle linjer er fremstillet i højeste kvalitet af de bedste materialer. Håndværket er helst udført med en bæredygtig vinkel, med certificeret bæredygtigt guld og diamanter i topkvalitet.  

Oplev vores bud på forlovelses- og vielsesringe hér>>

Find det rigtige match ved første møde
Christina har 19 års erfaring i at guide kommende brudepar til det bedste valg af vielsesringe, som passer til netop jeres livsstil. På jeres første møde vil vi gennemgå en række spørgsmål med jer og dermed finder I frem til det helt rigtige design, som opfylder alle jeres ønsker.

05 sættet på billedet består af tre dameringe og en herrering i hvidguld
med farvede brillanter. Prisen på sættet vist på billedet er 76.000 kr.
Prisen varierer efter design og antal brillanter. Se sættet her>>

Vi prioriterer tid til at besvare alle tænkelige spørgsmål og har fokus på høj faglighed og kvalitet i behagelige rammer i autentisk miljø. 

Book et møde i butikken eller online på tlf. +45 31 79 10 60 eller skriv gerne på email webshop@bendixcopenhagen.com for en personlig og engageret oplevelse omkring jeres ringe, hvor vi kan få en snak om de forskellige materialer - fordele og ulemper, kvaliteter på sten, design, og det der ellers kunne være et spørgsmål eller en interesse fra Jeres side. 

Nedenfor deler vi vores bedste råd og erfaringer, så I kan vælge den optimale vielsesring til netop jeres livsstil.

Gå efter den ypperste kvalitet og de bedste materialer
Jeres vielsesringe er et symbol på jeres samhørighed og fremtidige liv sammen, og målet er at i kan beholde jeres ringe på, uanset hvad i arbejder med, fordi det er tænk ind i valget af materiale og designet.

Dansk design - schweizisk håndværk
Hos Bendix Copenhagen er omdrejningspunktet kvalitet både inden for materialer og håndværk.

Al design og produktudvikling foregår i Christinas hænder og hoved, mens selve fremstillingen af smykkerne foregår i Schweiz på de faste kollektioner. Schweizerne er ekstremt dygtige til guldsmedearbejde og fatning af ædelsten. Dermed er Christinas høje krav om eksklusivitet og kvalitet imødekommet. Unika og specialopgaver bliver stadig produceret i Danmark.

 

04 vielsesringene er Bendix Copenhagens bud på den klassiske damesolitairering, der både kan benyttes som forlovelsesring og som vielsesring. Prisen på sættet vist på billedet er 61.000 kr. og varierer efter design og antal brillanter. Se sættet her>>

Bestil i god tid
Det er vigtigt, at I bestiller jeres vielsesringe i god tid, så det bliver en rolig proces uden nogen stress. En god tommelfingerregel er, at I skal have valgt jeres ringe cirka tre måneder før brylluppet. Dette gælder både, hvis I vælger et af Bendix Copenhagens egne designs, eller I ønsker unika vielsesringe. Så er der tid til at udforme designet, ændre på størrelser, tilføje diamanter samt lave indgraveringer. Vi vil guide jer igennem hele forløbet, så alle processer er tænkt ind i tidsplanen.

Vælg et design-look, der passer til jeres livsstil
I skal bære jeres vielsesringe i mange år og være glade for dem, hver gang I kigger på dem. Derfor skal I gøre jer overvejelser om det look, der vil passe bedst til jer hver især som type.

Jeres vielsesringe kan enten være identiske eller med hvert deres look - det er helt op til jer, om den ene ring skal skille sig ud. Det mest almindelige valg er et sæt ringe i samme guldfarve med eller uden diamanter og struktur. Hos Bendix Copenhagen fremstilles vielsesringe i 14 eller 18 karat guld, hvidguld eller rosa guld. I butikken på Hundested Havn kan I se, hvilken guldfarve der passer bedst til jeres hudtoner. Derudover skal I vælge, om det skal være en bred eller smal ring, hvordan I ønsker overfladen, og om I vil have symboler tænkt ind i designet og den eventuelle gravering inden i ringene.

Vielsesringe 03 - bløde runde former med et grafisk tvist fra Bendix Copenhagens vielsesringkollektion. Prisen på sættet vist på billedet er
54.500 kr. og 
varierer efter design og antal brillanter. Se sættet her>>

Hvad I skal vide om diamanter
Der er ingen vej udenom - diamanter er ubeskriveligt smukke. De er en fryd for øjet, især de diamanter, der er konfliktfri. Diamanten er en ædelsten og er blandt det hårdeste materiale, der findes i naturen. Netop derfor er en diamant et godt valg til din vielsesring, som du skal bære dagligt.

Diamanter vurderes og værdisættes efter fire kriterier, også kendt som diamantens 4C’er

  • Carat (vægt)
  • Clarity (renhed)
  • Color (farve)
  • Cut (slibning)

Christina går aldrig på kompromis med diamanternes kvalitet. Derfor anvender Bendix Copenhagen diamanter med betegnelsen TW/IF (sjælden hvid/fejlfri). Der er ingen urenheder og fejl i diamanterne, og dette - kombineret med den meget hvide farve - bidrager til det eksklusive helhedsindtryk. Det er for os et bevidst valg at arbejde med de meget høje kvaliteter inden for diamanter, lige som vi også vælger de bedst mulige materialer inden for metallet og perler.

Det er fascinerende, at naturen kan skabe noget så perfekt og rent, og så gør vi vores bedste for at leve op til dette igennem håndværket og designet.


De tre rå, æstetiske og enkelte ringe kan bæres alene eller kombineres til et fuldt sæt. Alle tre ringe kan fattes med farvede eller hvide brillanter efter ønske, og du kan dermed sætte dit personlige præg på ringene. Prisen på sættet vist på billedet er 47.000 kr. og varierer efter design og antal brillanter. Se sættet her>>

Få jeres eget unikke design
Vielsesringe skal fortælle den historie, der knytter sig til lige netop jeres bånd, så vælg en ring med hjertet. Har I en drøm om at få designet jeres egne unikke ringe eller et ønske om at genbruge guldet fra arvesmykker, kan vi guide jer i mål med jeres ønsker.

Christina designer også brudesmykker, som kan komplementere brudekjolen i et tidsløst design, så smykkerne kan anvendes efter jeres bryllupsdag. Unikke manchetknapper til herren til selve dagen eller som den personlige morgengave er også gode ideer til unika smykker.

05 dameringene kan bæres som et sæt eller enkeltvis, og de kan symbolisere forskellige begivenheder. Prisen på sættet som vist på billedet med 1 herrering samt 3 dameringe er 68.000 kr. og varierer efter design
og antal brillanter. Se sættet her>>

Gravering og symboler - jeres helt unikke bånd
Sidst, men ikke mindst, skal I overveje, om I vil have indgraveret navne og dato, en kort besked eller symboler i jeres vielsesringe. Mulighederne er mange, også inden for type af gravering, og graveringen er med til at gøre jeres ringe helt personlige.

Vi har denne unikke bog i en begrænset antal eksemplarer. Se den hér>>
Oplev vores bud på forlovelses- og vielsesringe hér>>

Bog - Vielsesringene af Nina Hald
Den 6. januar 2021 udkom en guide ud i vielsesringenes verden. Bendix Copenhagen er stolte af at være repræsenteret i denne med fire bud på ringene, der symboliserer tosomheden.

Nina Hald fortæller alt, der er at vide om vielsesringenes historie, om overtro og traditioner, og så er bogen en overflod af visuel inspiration til kommende brudepar, til de par, der efter mange år drømmer om nye ringe, og til de, der er nysgerrige på, hvad den danske smykkebranche kan inden for design og håndværk på dette traditionsrige område.

Book et møde med Christina Bendix og bliv guidet i mål

Når I har været igennem ovenstående overvejelser og valg, er I nu helt klar til at vælge jeres fremtidige ring.

Ring, eller skriv gerne på email webshop@bendixcopenhagen.com 
tlf. +45 31 79 10 60, og lav en aftale med os, eller kom blot forbi butikken
til en samtale om jeres kommende ringe. I har også mulighed for at booke en videosamtale med Christina, hvor hun kan guide jer igennem de forskellige muligheder. 

Find inspiration til jeres stil og materiale valg på vores Instagram og Facebook.

Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

LEVERINGSINFO

Se vores leveringstider, og hvornår du kan forvente at modtage dit smykke.

Levering

AFHENT I BUTIK

Du kan også afhente din online-bestilling i vores butik i Hundested.

Find os

KONTAKT OS HER

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt