SANKT VALENTINS DAG

Skt. Valentins dag falder d. 14. februar 2023 og siges at få sit navn fra en populær romersk præst fra det tredje århundrede? Det siges, at den romerske kejser Gladius II havde forbudt ægteskab, da han mente at gifte mænd var dårligere soldater end de ugifte mænd. Valentine fandt denne lov forkert, og arrangerede ægteskaber i det skjulte. Kejser Gladius opdagede dette, og lod Valentine fængsle og dømme til døden.

I fængslet forelskede Valentine sig i fængselsmandens datter og den 14. februar, dagen hvor han skulle gå døden i møde, sendte han et kærlighedsbrev til datteren signeret ”Fra din Valentine”.


04 er en eksklusiv damering i top kvalitet fra Bendix Copenhagens dame- og vielsesring kollektion. 
Oplev 04 V.1 her>>


04 ringene er vores bud på den klassiske dame solitaire ring.
Oplev 04 V.2 ringen her>>04 ringene kan benyttes både som forlovelsesring,
vielsesring eller blot som damering.
Oplev 04 V.3 her>>

Selvom historierne omkring Valentine er mange og uklare, understreges hans budskab som sympatisk, heroisk og ikke mindst romantisk.

I mange lande i dag og særligt i USA fejres Sankt Valentins dag hvert år den 14. februar, og er dagen hvor elskende udveksler Valentins kort, blomster, chokolade, og ikke mindst smykker. Smykker er til alle tider blevet anvendt som en gave, der symboliserer kærlighed, følelser og hengivenhed, dette traditionelt set elskende imellem, men i dag også imellem familie, venner og kollegaer. En personlig anerkendelse af et menneskeligt forhold.


Oplev vores bud på de smykker, der kunne være den personlige Valentins gave her >> eller glæd din partner med et gavekort her>>, der kunne blive til et kommende unikt smykke.

Indenfor samme tema – kærlighed og relationer mennesker imellem, kan vi anbefale den nye bog ”Vielsesringene” af Nina Hald. Bendix Copenhagen deltager i bogen med fire bud på ringene, der symboliserer tosomheden.  

I bogen fortæller Nina Hald alt der er at vide om vielsesringenes historie, overtro og traditioner. Bogen kan I finde her>>

Sankt Valentins dag fejres hvert år den 14. februar, og er dagen hvor elskende udveksler Valentines kort, blomster, chokolade, og ikke mindst smykker - en personlig anerkendelse af det menneskelige forhold.


 Læs også vores blogindlæg  - "Sådan vælger i den helt rigtige vielsesring" her>>
Del:

Ældre indlæg Nyere indlæg

LEVERINGSINFO

Se vores leveringstider, og hvornår du kan forvente at modtage dit smykke.

Levering

AFHENT I BUTIK

Du kan også afhente din online-bestilling i vores butik i Hundested.

Find os

KONTAKT OS HER

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt