Mød Guldsmed Christina Bendix

Min fascination af smykker, sten og perler begyndte i en meget ung alder både som en naturlig interesse og fascination, men også stærkt inspireret af min mor, som dengang og i dag har en interesse for visuelt anderledes smykker. Som udlært guldsmed i 2006 blev denne fascination til min levevej, og yderligere 11 år blev brugt på videreuddannelse inden for materialer, produktion, salg og markedsføring.

Særligt perler fangede min interesse, og i ni år arbejdede jeg for en perleleverandør af yderst eksklusive perler - ubehandlede perler dyrket under bæredygtige forhold. Jeg er fuldstændig fascineret af disse smukke vidundere fra havet skabt af perlemuslinger. Variationen af naturlige farver og den særlige glans.Helt fra start og som guldsmedelærling var jeg perfektionistisk anlagt. Dette sinkede processen, men jeg ville leve op til mine egne høje krav til kvalitet. Jeg arbejder fortsat efter disse principper, og det er i dag også grundpillen i Bendix Copenhagen. Ingen kompromiser i valg af materialer, håndværk og den service, vi giver vores kunder.  

I Bendix Copenhagen arbejder vi med at skabe et spændende univers præget af entusiasme for visuel æstetik, miljø, materialer af højeste kvalitet og for et unikt håndværk - et univers der bidrager med mere end smykker – nemlig oplevelser.

Bendix Copenhagen er stadig en ung virksomhed, og dette er kun begyndelsen.

Jeg håber, I vil følge med på rejsen…

Christina Bendix,
Guldsmed og medindehaver

OPLEV CHRISTINA BENDIX'S DESIGN'S I BUTIKKEN VED VANDKANTEN PÅ HUNDESTED HAVN

Book et møde i butikken eller online på tlf. +45 31 79 10 60 eller skriv gerne på email webshop@bendixcopenhagen.com for en personlig og engageret oplevelse omkring jeres ringe, hvor vi kan få en snak om de forskellige materialer - fordele og ulemper, kvaliteter på sten, design, og det der ellers kunne være et spørgsmål eller en interesse fra Jeres side.

Del:

Nyere indlæg

LEVERINGSINFO

Se vores leveringstider, og hvornår du kan forvente at modtage dit smykke.

Levering

AFHENT I BUTIK

Du kan også afhente din online-bestilling i vores butik i Hundested.

Find os

KONTAKT OS HER

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt