Mød Guldsmed Christina Bendix

Min fascination af smykker, sten og perler begyndte i en meget ung alder både som en naturlig interesse og fascination, men også stærkt inspireret af min mor, som dengang og i dag har en interesse for visuelt anderledes smykker. Som udlært guldsmed i 2006 blev denne fascination til min levevej, og yderligere 11 år blev brugt på videreuddannelse inden for materialer, smykkeindustrien, produktion, salg og markedsføring.


Særligt perler fangede min interesse, og i ni år arbejdede jeg for en perleleverandør af yderst eksklusive perler - ubehandlede perler dyrket under bæredygtige forhold. Jeg er fuldstændig fascineret af disse smukke vidundere fra havet skabt af perlemuslinger. Variationen af naturlige farver, den særlige glans og de perfekte former. Perfekt runde perler, perfekte dråber, de uperfekte og dog perfekte cerklerede perler og Keshi perlerne med deres dybe, intense glans. 

Helt fra start og som guldsmedelærling var perfektion og kvalitet de principper, jeg arbejdede efter. Nogle gange sinkede dette processen, men samtidig ville jeg leve op til mine egne høje krav til kvalitet. Jeg arbejder fortsat efter disse principper, og det er i dag grundpillen i Bendix Copenhagen. Ingen kompromiser i valg af materialer, håndværk og den service, vi giver vores kunder.  

I Bendix Copenhagen arbejder vi med at skabe et spændende univers præget af entusiasme for materialer af højeste kvalitet og for et unikt håndværk - et univers der bidrager til mere end æstetik – nemlig oplevelser.
 
Bendix Copenhagen er stadig en ung virksomhed, og dette er kun begyndelsen. Jeg håber, I vil følge os. Besøg vores butik på Hundested Havn, et unikt, autentisk spot i Nordsjælland, følg os på instagram og facebook for mere information omkring vores smykker, vores historie og måden vi arbejder på.

Er i på udkig efter vielsesringe har Christina 21 års erfaring i at guide kommende brudepar til det bedste valg af vielsesringe, som passer til netop jeres livsstil. Vi prioriterer tid til at besvare alle tænkelige spørgsmål og har fokus på høj faglighed og kvalitet i behagelige rammer i autentisk miljø. 

Book et møde i butikken eller online på tlf. +45 31 79 10 60 eller skriv gerne på email webshop@bendixcopenhagen.com for en personlig og engageret oplevelse omkring jeres ringe, hvor vi kan få en snak om de forskellige materialer - fordele og ulemper, kvaliteter på sten, design, og det der ellers kunne være et spørgsmål eller en interesse fra Jeres side. 

Del:

Nyere indlæg

LEVERINGSINFO

Se vores leveringstider, og hvornår du kan forvente at modtage dit smykke.

Levering

AFHENT I BUTIK

Du kan også afhente din online-bestilling i vores butik i Hundested.

Find os

KONTAKT OS HER

Har du spørgsmål til din bestilling, kan du kontakte os på mail eller telefon.

Kontakt